Realisaties

Enkele realisaties : Fotoprints gemonteerd op diverse materialen.

Rubens Re-viewed

In de expo Rubens Re-viewed worden de verdwenen plafondschilderingen van Pieter Paul Rubens in de Sint-Carolus Borromeuskerk weer tot leven geroepen. 36 originele olieverfschilderijen uit 1620, die nog geen eeuw later verloren gingen in een brand, worden getoond naast 18 etsen van Rudy De Graef, geïnspireerd op de schilderijen van Rubens.

Molotov Fa©tory - The Beauty Of Madness

Af en toe eens outside the box durven denken! Iets waar Eduard Van Giel zeker in geslaagd is. Zijn tentoonstelling is een kleurrijke en boeiende kunstervaring met de fotoafwerking op een unieke wijze gebracht.

Eduard Van Giel, geboren in 1945 is een kunstenaar, een designer, een autodidact. Beïnvloed door mensen als Ensor

Expo Cristina de la Madera

Antwerpse fine art fotografe Cristina de la Madera brengt een stijlvolle ode aan de vrouw in gestileerde zwart-wit foto's. Foto's werden grotendeels afgewerkt bij Foto Schelfhout, afdrukken op lambda.

Met de reeks 'CreationXX' brengt ze het ontstaan van de vrouw in beeld. Geen letterlijk rib-verhaal, maar wel evolutie, cr

Wanddecoratie in het groot

De vroegere Vespashop Antwerpen (Hessenbrug) is sinds februari 2018 verder gezet door Guy Lefever en Marc Van Bossuyt van de fietsenwinkel Lexpres die gelegen is aan de overzijde. Meer dan 35 jaar specialiseerde de Vespashop zich in alles wat de wereldberoemde Italiaanse scooter aanbelangt en dat wordt met de uitgebreide kennis en ambitie onder

Expo: Generation Teheran

Foto Schelfhout maakte 20 afdrukken 40x60 op lambda voor de expo van de jonge fotograaf Sam Asaert.

De expo: Generation Teheran, impressions of daily life in the capital of Iran. Dit is wat Sam ons vertelde over deze fotoreeks:

Deze expo is een selectie van foto's die genomen zijn op verschillende reizen naar Teheran. Het zijn voorn

Panorama foto bij Benelux Businesscenter

Een nieuwe panoramafoto siert het 'Anwerps hoekje' bij Benelux Businesscenter op de Boomsesteenweg. Deze foto werd genomen door fotograaf Toon Grobet vanop de KBC toren. Ze is 119x200cm groot, werd afgedrukt op lambda en vervolgens gemonteerd op stadur (hardschuim) en voorzien van metaalkader rondom.